Myönnetään. Rakastan kesää ja nyt jo lumien sulatessa ja auringon paistaessa kesä on enemmän ja enemmän mielessä. Auringonlämpö, kesätuuli, kukkien tuoksu.. Myös se että kesällä vähissä vaatteissa on ihanaa käyttää paljon koruja kun ne näkyykin. Ja rannekoruja ja isoja korviksia.. Kesäkoruihin tulee jotenkin laitettua enemmän väriä. Ja ne saattaa olla isompiakin.. jotenkin huomaa että talvella tulee pidettyä koruissa (ja vaatteissa) tummia värejä ja taas kesällä leikittelee värien kanssa enemmän.. (pakko kyllä myöntää että vaikka kesää rakastankin niin kyllä mä oisin sen kunnon talvenkin halunnut. Ihan jo vaan lastenkin takia. Olisi päässyt enemmän pulkkamäkeen, siitä kun niin tykkäävät..)

Tänään tuli tehtyä kesän lämpö mielessä kaksi korua.

Lila

Lilassa on jadea, välihelminä 6/0 siemenhelmiä ja riipuksena Tampereen messuilta ostettu iso folioriipus. Lukko hopeoitu.

lila-5.jpg

lila2.jpg


Summer

Summerissa on fancy jaspista eri muodoissa (yksi mun lemppari kivi!), väleissä delicoita ja 2mm hopeapalloja. Riipus ja lukko hopeaa.

summer.jpg

summer2.jpg

- - -

Kävin tänään pikku-ukon kanssa suomalaisessa kun esikoinen oli kerhossa. Kävin ostamassa liput ensi kuussa olevaan fröbelin palikoiden konserttiin. :) Meen poikien ja siskon ja sen pojan kanssa. Sitten katselin värikyniä. Mä kun oon väritellyt noita leimasin kuvia tavallisilla puuväreillä. Nyt on hienot (ja kalliit.. :o ) värit. Pitää vaan opetella käyttää niitä..

kynt.jpg

osallistuin tanjanblogissa olevaan materiaalikuoreen. Pääsee sitten tekemään kortteja. Jännää. :D