Päätin aloittaa blogin. Saas nähdä mitä tästä tulee. Oon siis kotona kahden poikamme kanssa ja aina silloin kun aikaa löytyy niin tykkään tehdä helmikoruja ja kutoa. Korujen tekoon hurahdin viime keväänä kaverin kautta. Kutominenkin tuli kuvioihin mukaan vasta viime talvena joten uusia harrastuksia molemmat. Ja nyt oon ihan hurahtanut niihin. Varsinkin helmijuttuihin... Halvalta tuntunut harrastus ei olekkaan enää niin halpa kun koko ajan haluan hienompaa ja parempaa ja vaativampaakin.. :)

Viime viikolla tuli tehtyä helmitilauksia enemmän kuin piti.. Tää vie ihan mukanaan. Ja rahat.. heh. Tänään riensin postilaatikolle toiveekkaana että tilaukseni olisi tullut, mutta ei. En siis pääse tänään tekemään helmikorua jonka oon suunnitellut helmetin kuukauden teemaan. Muutama osa puuttuu ja ilman niitä en voi korua aloittaa. Teema on kiva: satu ja ideoita tulvi heti mieleen.. mutta siitä sitten enemmän kuin saan koruun tarvittavat osat.

Nyt siis kudon kun en voi sitä koruakaan vielä tehdä. Tällä hetkellä kudon sukkia siskolleni. Kudon sukkia ja lapasia, muita juttuja en vielä osaa, mutta jos joskus opettelisi..

Tässä vielä viime viikolla tekemäni koru. Tää on tän hetkinen lemppari. siinä on villihelmestä tilattu lyijylasikukka, siemenhelmiä ja 6mm lasihelmiä.
aurinkokoru-1.jpg