Eli kiitoksia kiitoslahjoista siis helmikauppojen.HelmiQ:lta ja villihelmestä saa pienen kiitoslahjan kun tekee tilauksen, mukana siis tulee joku helmi/helmiä yllärinä.Mä aina oikein odotan mitä kivaa tulee yllärinä, välillä tulee jotain oikein kivaa mistä pitää heti tehdä jotain ja välillä tulee sellaista mikä jää aarrelaatikon pohjalle..

Niitä on kertynyt jo aika määrä, mulla on niitä pikkupusseissa aarrelaatikossa. Tänään otin taas aarrelaatikkoni esiin ja aloin suunnitella mielessäni koruja. tein kaksi korua itelleni, kaulakorun ja rannekorun. Molemmissa käytetty kiitoslahjoja. :)

Kaulakorussa on ruskeita hopeasisus 6/0 siemenhelmiä, oransseja 6/0 siemenhelmiä (kiitoslahjaksi saatuja), riipuksena foliosydän:

koru-5.jpg

Rannekoru on tehty hopealangalla, jossa pyöreähköjä 8-9mm makeanvedenhelmiä ja noita valkoisia lituskoja soikioita (kiitoslahjaksi saatuja viimeisimmästä tilauksesta villihelmestä):

rannekoru.jpg

Sitten tein vielä äidilleni nilkkakorun. Saikin sen jo tänään. :) Se kun tykkää yksinkertaisista niin tämäkin hyvin yksinkertainen. :) Hopealankaa ja 4mm hopeoituja pyöreitä helmiä :

nilkka.jpg