Ulkona ei ole enää jälkeäkään lumesta/talvesta. Plussaa, vesisadetta ja kuraa.. :/ No, lapset on tykännyt kun saa hyppiä vesilätäköissä. Ja niinhän se oli vuosi sitten sama, jouluna ei ollut lunta. (vai oliko se jo pari vuotta sitten..? no, jokatapauksessa :) ) Muistan kun joulupukki kysyi esikoiselta että mitä olette puuhailleet ulkona niin poika vastasi että ollaan oltu hiekkalaatikolla.. :D

 

Jotenkin aina ennen joulua tulee sellanen kodinlaitto fiilis. En tee mitään suursiivouksia, siis en joka kaappia ja varastoa siivoa putipuhtaaksi mutta yleisilme on kiva saada suht siistiksi.. ;)

 

tän viikon aikana olen aloittanut tuon kotisiistiksi-operaation. Eteiset, keittiö ja olohuone on nyt käyty läpi. vielä edessä lastenhuone, yläkerta ja ulkoeteisen aion vielä maalata.

 

 

Tää kodin laitto intoilu vaan tulee kalliiksi kun aina sitten keksin mitä kaikkea haluan.. Jyskissä on käyty. Sisustuskoreja ja kynttilöitä tuli ostettua. ja muutama kori pitäisi vielä käydä ostamassa.

 

 

 

tänään tein poikien kerhotädeille pienet joululahjat. Joulujuhlat on parin viikon päästä. Idea on helmiq:n sivuilta.

 

 

 

Aika rientää. Tyttöntyllerö on jo 9kk. Osaa mm kontata, nousta istumaan, nousta polvilleen tukea vasten, taputtaa... <3 Ja noita uusia taitoja on kiva kokeilla myös öisin. *haukotus* ;D