Tänään tein aamulla kaksi korua lasten katsellessa posti patea. Esikoinen on kuumeessa ja meillä on nyt sitten ollut sisäpäiviä, leffoja katsellessa ja rauhallisia leikkejä leikkiessä. <3

Joulunsydän

Korussa on käytetty valmista hopeoitua ketjua, helmiäislasihelmiä, hopeafoliosydän ja hopeoitu kuusi. Koru on pitkä, joten siinä ei ole lukkoa, vaan se laitetaan vaan pään yli.

joulu-1.jpg

Metsäretki

Rannekorussa on käytetty monivärisiä akaatteja. Niissä on kauniita vihreän, ruskean, punaisen sävyjä, kuin metsässä olisi... Mukana myös hopeoituja helmiä, hopeoitu lukko sekä hopeoitu pieni hand made-riipus. Rannekoru on noin 20cm pitkä.

ranne-11.jpg

Kylläpä se aika rientää. Olen aloittanut tämän blogin 6.11.2006, joten 1v synttärit ovat jo menneetkin. :o  Nyt muiden perässä järjestän arvonnan 1v blogini kunniaksi. Jätä siis kommenttia tämän viestin jälkeen jos haluat osallistua arvontaan. Koska viikonloppu edessä ja voi olla että monet eivät sillon paljoo tietokoneella vieraile niin aikaa on maanantaihin klo 18.00 saakka. Silloin sitten arvon voittajan. :) Voittaja saa valita näistä kahdesta korusta (joulunsydän ja metsäretki) kumman haluaa palkinnoksi. :)