Eilen kokeilin väritellä ekaa kertaa uusilla väreilläni. Pikku-ukko nukkui ja esikoinen piirteli vesiväreillä.. ;) Kolme kuvaa väritin ja kaikissa vielä parantamisen varaa. kolmannen kohdalla vasta tajusin kuinka homma oikein toimii ja kuinka kannattaa ensi kerralla tehdä. Mutta ihan ok kuvia kuitenkin joten niistä syntyi tänään kolme korttia.. :)

Sain edellisen tälläisen myytyä. tein toisen samanlaisen koska se oli omasta mielestä niin kiva.. Tein tämän miehen siskon tytölle jolla on ensi viikolla 11v synttärit.

kulta-3.jpg

Sitten lilakortti. En ole laittanut näihin vielä tekstejä kun laitan sitten myöhemmin tilanteen mukaan.. ;)

lila-6.jpg

Eilen kokeilin myös ekaa kertaa serviettitekniikkaa. Eli leikkasin servietistä tuon kukan sitten liimasin sen serviettiliimalla kalvoon. Annoin kuivua, leikkasin saksilla ääriä myöten ja nyt se koristaa tätä korttia.. :)

ruskea-8.jpg

Ja katsokaas mitä ihanuuksia posti eilen toi. <3 Ostin näitä helmetistä... aaahhhh, kyllä näitä on tullut pyöriteltyä käsissä. Niin ihania...

ihanuus-1.jpg

 Tein sitten tänään helmiQ:hun tilauksen kun oli tarjouksiakin synttäreiden kunniaksi. ja muutamia muitakin helmitilauksia odotellaan.. mm helmetistä ja luxoniasta... :D