No niin. Annika Larssonin kirjan, Ihanat korut, näin teet ne itse, innoittamana tein tänään yhden kaulakorun ja kaksi harjoitustyötä. Harjoitustyöt tein metallilangasta, joskus ehkä sitten hopealangasta kun osaan. metallilankatyöt ovat ensimmäiset tälläiset tekemäni, joten puutteita ja vikoja on Paljon, mutta jostainhan se on lähdettävä liikkeelle... ;)

Kirjassa oli aivan ihanan kirjavan värikkäitä koruja, joista mulle tuli heti Kesä mieleen. :D Sellainen oli saatava itsellekkin. olinkin miettinyt mihin ihmeeseen laitan kaikki jämä helmet ja nyt sitten niille löytyi ihana kesäisen raikas tarkoitus. :) Tälläistä värikästä korua varmasti monet vierastaa mutta musta se sopii kesään Täydellisesti.

699289.jpg

Sitten koitin tehdä kirjassa olleella ohjeella elämäni ensimmäisen sormuksen. Se tosiaan näyttääkin siltä että on ensimmäinen mutta mitäpä muutakaan siltä voisi odottaa ;D Tämän aion kyllä purkaa, en sitä ota käyttöön, sen verran paljon on parantamisen varaa, mutta harjoitus toivottavasti tekee mestarin. Laitan nyt siitäkin kuitenkin kuvan...

699290.jpg

Sitten vielä viimeisenä tein kirjassa olleen sydämen. Tämäkin ensimmäinen harjoituskappale siis ;)

699292.jpg