kuten otsikko kertoo, oli tänään taas postilaatikko täynnä kivoja yllätyksiä. :D Siellä oli se kolmas helmikirja jonka ostin. En oo vielä päässy kunnolla tutustumaan siihen, mitä nyt vähän selailin omaa uutta kirjaa kun esikoisellekin (2v) tuli postissa kirjapaketti ja se tutkiskeli hetken omaa uutta kirjaansa. ;) Toipa se posti muutakin kivaa: tänään jo tuli se villihelmen paketti! :D Sain siis lisää hopealankaa ja muuta kivaa, mm. 4mm makeanvedenhelmiä. oon nyt ihastunut noihin makeanvedenhelmiin. Ja metallihelmet on kivoja helmien välissä. Ja on lasihelmetkin kivoja. Nyt oon innostunut enemmän noista isoista helmistä kuin siemenhelmistä, mutta saa niistäkin kaikkea kivaa. ;)

Sain esikoisen nukkumaan ja tein sitten valmiiksi eilen aloittamani kaulakorun. Nuorempi herra  (7kk) viihtyi sen aikaa omien lelujensa kanssa äidin vieressä olohuoneen lattialla. Joo, mun "työpaja" on milloin missäkin: olohuoneen lattialla, lasten huoneen lattialla, keittiön pöydän ääressä... ;)

Uuteen kaulakoruun tuli hopealankaa (0,6mm), kahta eri väriä makeanvedenhelmiä, foliosydän ja hopeasydän lukko joka siis tässä korussa tuossa edessä:

sydnkoru.jpg

Lähempää lukkokohtaa:

lukko.jpg


Toi kiekura folio sydämen alla on eka tekemäni ja sen kyllä huomaa mutta menköön nyt ens hätään. Voihan sen sitten vaihtaa kun oppii tekemään paremman. ;D

Siskon eka sukka on vielä vaiheessa kun koruinnostus on nyt taas vienyt kaiken ajan mitä ehtii tekemään. Mutta kyllä ne sukatkin sieltä vielä valmistuu. ;)

Nyt taidan suunnitella seuraavaksi tohon sydän koruun sopivat korvikset kun noita helmiäkin jäi muutama yli. Sitten voisikin taas alkaa suunnittelemaan uusia kaulakoruja. Siinä on van se paha että aina kun aloitan suunnittelun niin huomaan aina tarvitsevani sellaista ja sellaista ja sitten tulee tehtyä aina vaan lisää tilauksia. Nyt on kyllä tällä viikolla tilaaminen kiellettyä, jospa sitten ensi viikolla.... :D :D Mulla on aika lyhyitä nää tilauskiellot, kuten jo mainitsin niin malttamaton mikä malttamaton. :D