Innostuin tosiaan siinä vanhassa moda lehdessä olleesta piposta niin että niitä on nyt sit tehty. :) On kirjavana (mallin mukaan) pojille ja siskon lapsille. On isompi koko pojille valmiina varastossa (ruskea siniset reunat) ja nyt valmistui vielä yksi pipo omien poikien käyttöön. Tää on taas tehty sillä pienemmällä koolla eli on jo käytössä. Taas pelkkä tumman ruskea (ihana väri!) ja oranssit reunat, tupsu ja letit:

pipo-1.jpg


Nyt oon innostunut helmiQ:sta saatavista 6/0 siemenhelmistä. Ovat siis paljon isompia kuin ne ihan pienet siemenhelmet. Näitä on helppo pujottaa siimaan kun sen verran isompia ja koruistakin tule enemmän näyttäviä kun ei oo niin pientä.. Nyt on sii innostuksen kohteena nämä siemnehelmet ja erilaiset riipukset ja isommat helmet jotka menee riipuksesta. Eilen tein tilauksen villihelmeen. Tilasin lähinnä lamppuhelmiä jotka soveltuvat riipuksiksi ja sitten korulinkkejä jotka kanssa tuo koruun kiva näyttävyyttä. Ihania, tulisi jo tilaus, menee kyllä ensi viikkoon. Pitää vielä joku päivä tehdä tilaus helmiQ:hun että saa lisää noita isompia siemenhelmiä. <3

tein muutama päivä sitten korun jossa käytetty 6/0 siemenhelmiä: sinisiä ja vihreitä kahdessa ketjussa ja "riipuksena" helmiQ:sta tilattuja ihania kukkahelmiä.

koru-4.jpg

kukat.jpg