Ostin talvella Novitan lehden kevät 2007. Ihastuin jo silloin siinä olleisiin virkattuihin kesäkasseihin. Mutta luovuin ideasta tehdä itse koska ne tehdään virkkaamalla ja enhän mä sitä osaa. Asia kuitenkin vaivasi mua ja aina lehteä selatessani pysähdyin katsomaan niitä niin ihania kasseja. Kevään mittaan jäin tuijottamaan niitä aina pidemmäksi ja pidemmäksi aikaa... Lopulta sen päätin. Tilasin Novitalta kahvoja ja päätin opetella virkkaamaan. Äitini tykkää virkkaamisesta ja viime viikonloppuna olin sen "virkkauskoulussa". :) Ja sehän oli ihan helppoa!! :D Samana iltana aloin tekemään itselleni kassia Novitan kevät 2007 olleella ohjeella. Eilen illalla se valmistui. Lankoina Novitan malibu ruskea ja Novita Gold:

keskassi.jpg

Eilen tein esikoisen kanssa jo äitienpäiväkortit poikien mummulle, mummille ja kahdelle isomummulle. Malli on helppo jotta meidän 2v osasi sen itse tehdä. Siis rytätä silkkipaperin paloja, kastaa ne liimaan ja painaa korttiin kiinni :

kortit.jpg

Ja eilen  tuli paketti helmiQ:lta jossa tarvikkeet äitini mummurannekoruun. Tein heti illalla korun valmiiksi. Siinä hopealankaa, makeanvedenhelmiä ja sterling hopeiset riipukset: neljä pientä sydäntä ja neljä vauvantossua. Hänellä on neljä lastenlasta joten heitä kuvaamaan:

mummukoru.jpg


Innostuin tuosta kesäkassista niin ja se oli helppo tehdäkkin että eilen kävin ostamassa lisää lankaa ja teen kesäkassin äidilleni korun lisäksi äitienpäivälahjaksi. :)