Tästä kaulakorusta tuli ihan syksy mieleen. Vaikka rakastan valtavasti kesää niin rakastan jokaista vuodenaikaa. Sitä odotusta. Sitä tunnetta minkä jokainen vuodenaika tuo tullessaan. Kesällä lämpö, ilo, riemu, huoleton olo... syksyllä kynttilät, pimenevät illat, puiden kirjavat lehdet, auringon paiste ja ihanan raikas ilma... Talvella ensi lumi, pulkkamäet, narskuva lumi, pakkaslumi kuin timantteina puiden oksilla, joulu..... Keväällä se luonnon herääminen, ensi leskenlehti tien varrella, puissa pienet lehtien alut, ilo, kesän odotus, aurinko jälleen lämmittää.... Ihanaaaa.....


Tämä koru on oikea helmettiläiskoru... ;D Aventuriinit helmiliinalta, hopeinen kukkariipus inkulta, meripihkasirut Julialta ja hopeinen lukko sirplaleelta.. :D Korussa myös hopeahelmiä ja makeanvedenhelmiä. Niin ja tässä nyt sitten se kaulakoru siihen edelliseen rannekoruun ja korviksiin. ;)


syksykoru.jpg

lhi-14.jpg


Eilen menin poikien kanssa mummulle ja papalle ja lyhensin vihdoin meijän olohuoneen verhoja. Johan ne on tossa lähes vuoden sitä lyhentämistä odottaneet.... Hukkapalalla tein pussukan puikoilleni. pussukasta tuli vähän iso kun ei ollut isoja puikkoja joilla mitäta pituutta, mutta ennemmin iso kuin pieni. Eikä nyt puikot oo enää pitkin pöytiä van siististi pussukassa ja voin laittaa ne kaappiin ilman että hukkuvat ympäriinsä. :)

pussukka.jpg

puikot-1.jpg