Siskon tyttö täytti viime perjantaina 1v! <3 Kahvit on vasta elokuussa kun nyt kaikki lomilla, joten lahjaa tässä pikkuhiljaa hankin.. ;) Ostan jotain ja sen lisäksi tietty pitää olla jotain itse tehtyä. Eilen aloitin tekee pikkuneidille myssyä. Olikin nopea tehdä, olisi valmistunut jo eilen mutta kun tein jo käytetystä kerästä niin lanka loppuikin kesken. Tänään sitten painelin poikien kanssa lankakauppaan ja ostin kerän tuota lankaa. Ostin samalla step-lankaa koska äitini toivoi itselleen taas "rasvasukkia". :) Huomasin myös aivan ihania tarjouslankoja. Mutta kun tarkoitus ei ollut tuhlata lankoihin tällä kertaa enempää niin pidin kurin hyvin ja otin vain yhden kerän tarjouslankaa, jota siis ei ollut tarkoitus ostaa mennessä.

Kotiin tultua tein myssyn äkkiä valmiiksi. Lankana smart ja ohje on moda-lehdestä 2/2007.  Kuva ei ole paras mahdollinen mutta kuten huomaatte, myssyssä on hieman pitsikuviota. Kuvaukseen pääsi mukaan meidän oma pikku-ukko.;)

myssy.jpg


Korurintamalla on hiljaista. Paitsi materiaalien hankinnan suhteen... ;D Helmetistä on tullut ostettua ja tilaus on sekä satuhelmeen että villihelmeen. Postia odotellessa. :D Viime viikolla mentiin miehen vanhempien mökille. Siinä matkan varrella käytiin jalokivigalleriassa. Mukaan tarttui kivisiruhelminauha joka oli -50% tarjouksessa. Ostin sieltä myös varvassormuksen. :D Se on aika kiva. On ollut siitä lähtien varpaassa. Joskus voisi opetella tekemään itsekin kuten helmeilevä helise oli tehnyt, todella upean sellaisen!